Panie i Panowie zajmuje się zawodowo brokerką samochodów nowych, także polecam się na wypadek gdyby, ktoś szukał różnych marek.
Specjalizuje się w markach premium czyli Audi, BMW, Mercedes, Subaru i Volvo. Ponadto jestem w stanie przedstawić bardzo dobre oferty na takie marki jak KIA, Hyundai, Opel, Nissan, Ford czy też inne tylko prosiłbym wówczas o zapytanie jeśli ktoś szuka jakiejś innej marki. Z aut użytkowych-dostawczych mogę zaproponować VW i Fiata w najlepszych cenach. Niestety co mnie smuci, nie mam póki co w ofercie Skody
Kontakt (proszę w miarę możliwości o powołanie się na to forum):
[email protected], kom. 517-195-638 Łukasz,
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu,
Specjalizuje się w markach premium czyli Audi, BMW, Mercedes, Subaru i Volvo. Ponadto jestem w stanie przedstawić bardzo dobre oferty na takie marki jak KIA, Hyundai, Opel, Nissan, Ford czy też inne tylko prosiłbym wówczas o zapytanie jeśli ktoś szuka jakiejś innej marki. Z aut użytkowych-dostawczych mogę zaproponować VW i Fiata w najlepszych cenach. Niestety co mnie smuci, nie mam póki co w ofercie Skody

Kontakt (proszę w miarę możliwości o powołanie się na to forum):
[email protected], kom. 517-195-638 Łukasz,
Pozdrawiam i zapraszam do kontaktu,

masz we wcześniejszych postach namiary do dilerów! Tu nikt Ci oferty nie wklei.
. Auto zamówione pod koniec listopada, dostarczone do salonu 22.01 i odebrane w sobotę 3.02. Teraz jak to wszystko wyglądało. Były chwile zwątpienia, przeciąganie niektórych rzeczy, ale to ze względu na nawał pracy u Pana Huberta związanym z wyprzedażą rocznika. Ale ostatecznie mogę w 100% (jak i nie więcej :lol: ) polecić tego sprzedawcę. Podejście do klienta fenomenalne. Zadba o wszystko, o każde życzenie klienta związane z zamówieniem jak i wydaniem auta. Dodatkowo bardzo podoba mi się zaangażowanie Pana Huberta. Nie tylko zależy mu na sfinalizowaniu transakcji, ale również jest pomocny i otwarty w kwestiach logistycznych, dojazdu do Torunia/Lubicza ew. noclegu, czy wyżywienia. 
Komentarz